Om oss

Aquis är ett amerikanskt varumärke med försäljning över hela världen. Företaget startade redan 2001 och var till en början fokuserat på den amerikanska marknaden.

I Sverige och övriga Norden har Torgesta Technology AB ansvaret för att importera, marknadsföra, och sälja Aquis-produkter. Vi driver försäljning via vår egen hemsida men också via ett flertal återförsäljare som t.ex Åhlens, Lyko, Apoteket Hjärtat, Apotea, m.fl.

Själva produkterna från Aquis® är vävda med en unik teknik som heter Aquitex®. Handdukarna är vävda med tunna Aquitexfibrer som transporterar vätskan mycket effektivare genom tyget jämfört med vanliga handdukar av frotté. I en Aquis-handduk leds vattnet snabbt längs med fibrerna så att hela handduken blir blöt och hjälper till att få bort vatten från håret. Jämför gärna med en vanlig frottéhandduk som nästan bara blir fuktig på den delen som har kontakt med det blöta håret. Med en Aquis® handduk kan du torka ditt hår upp till åtta gånger fortare och dessutom reducera slitage från hårtork eller fön. Resultatet blir ett friskare, vackrare, och starkare hår!

Vårt showroom där du kan testa och känna på samtliga våra produkter finns i Eteritiques lokaler på Högalidsgatan 34 i Stockholm.

Kontakta oss gärna om du har frågor kring våra produkter.

Torgesta Technology AB
Högalidsgatan 46A
117 30 Stockholm

Tel: 0737-856714

Orgnr: 556814-3647

Mail: info@aquis.se